За нас

За фирма Статекс 2000 ООД

Над 20 години фирма Статекс 2000 ООД е вносител на стоки от Далечния Изток.Нов наш продукт са Японските термопомп сглобени в Китай.Работим дирекно със завода на Панасоник(Panasonic) , който е основен доставчик на нашите висококачествени компресори. Японската марка NeTsu гарантираща високо качество ,която налагаме ,както на българският така и на европейският пазар.Нашите термпомпи са от висок клас енергоспестяващи и щадящи околната среда(одобрен фреон от ЕС R32).Фирма Статекс 2000 ООД е вносител освен на термопомпи с японско качество така и на други видове продукти от Далечния Изток.Фирмата има над 20 годишен опит с внос на качествени стоки, от цял свят, различни видове електроуреди, сезонни стоки уреди за отопление и горива. Наши клиенти са вериги магазини като, Практикер, Мр. Бриколаж, Хоме-Макс, Баухаус, Уради сан, Брико депо, Метро, Билла, и много други.

Ние имаме изграден сервиз и доверени партьори за монтаж и обслужване в Цялата страна.

Доставка

Ние, екипа на термопомпи Netsu предлагаме до адрес на клиента, както и монтаж в София, и страната след предварителен оглед всички видове термопомпи

За търговци на едро предлагаме различни видове условия за закупуване и доставка.
Предлагаме стандартна доставка на един или няколко броя до магазина на всеки наш едрови клиент , както и обучение свързано с монтажа и характеристиките по въвеждането в експлоатация, сервиз и обслужване на системата

Предлагаме доставка на цели контейнери директно от фабриката ни за сглобяване в Китай, както и различни решения за групажни пратки.
За търговци в чужбина или за транспорт в отдалечени дестинации може да предложим FOB условия , както и транспорт до всяко пристанище в света .

Предоставяме доставка до всеки адрес в Европейския съюз, като за монтаж трябва допълнително проучване в зависимост от страната и изискванията за стандартна гаранция.